Confidentialitate

Acest site foloseste afilierea ca modelitate de monetizare. Comisioanele noastre de afiliat inregistrate la comenzile facute de vizitatori prin linkurile de afiliere de pe site ne ajuta sa mentinem acest site si nu au impact asupra pretului final al produsului. Va multumim pentru intelegere.

Generalitati

Documentul pe care tocmai il parcurgi in acest moment este, de fapt, unul dintre modurile in care noi dorim sa iti aratam ca increderea pe care ne-o acorzi nu este unilaterala, si ca si noi, la randul nostru, luam toate masurile necesare pentru ca vizita ta in siteul nostru sa fie cat mai placuta si fara consecinte pe care nu le anticipezi.

Pentru orice intrebare sau nedumerire in privinta termenilor utilizati mai jos sau asupra oricaror alte probleme legate de modul in care noi intelegem sa pastram confidentialitatea datelor tale, te rugam sa ne contactezi la urmatoarea adresa de email: contact@shopniac.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, e-mail.

Atunci cand un Utilizator se aboneaza la serviciul de newsletter JPG MEDIA SRL, va primi comunicari comerciale din partea JPG MEDIA SRL doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, confirmand abonarea la serviciul de newsletter.

Datele colectate cu privire la newslettere sunt confidentiale. JPG MEDIA SRL va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, JPG MEDIA SRL are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: reclama, marketing, publicitate.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a JPG MEDIA SRL si cu utilizarea si prelucrarea de catre JPG MEDIA SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul JPG MEDIA SRL (vezi sfarsitul acestei pagini).

Observatie: Baza de date cu datele abonatilor la newsletter este stocata in data-center aflat pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Stocarea datelor cu caracter personal in acesta baza de date se face pentru a putea transmite ulterior newslettere abonatilor nostri.

Precizam faptul ca, conform deciziei din data de 6 octombrie 2015 a Curtii de Justitie a Uniunii Europene, Statele Unite ale Americii nu mai reprezinta o tara care adera la principiile Safe Harbor (Directiva 95/46/CE). Procesatorul de date The Rocket Science Group LLC, cu sediul in Statele Unite ale Americii prelucreaza datele exportate de JPG MEDIA SRL in conformitate cu principiile directivei 95/46/CE, articolul 26(2), conform contractului MailChimp Additional Terms for Data Processing (MailChimp termeni suplimentari pentru prelucrarea datelor în conformitate cu clauzele contractuale standard) si conform contractului cadru Mailchimp.

Prin confirmarea abonarii la newsletter-ul nostru ne dati acordul explicit de a transfera datele cu caracter personal colectate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

JPG MEDIA SRL nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe JPG MEDIA SRL pentru niciun fel de prejudiciu.

Afiliere

Acest site foloseste afilierea ca modalitate de monetizare. Comisioanele noastre de afiliat inregistrate la comenzile facute de vizitatori prin intermediul linkurilor de afiliere de pe site ne ajuta sa mentinem acest site si nu au impact asupra pretului final al produsului platit de vizitator. Iti multumim pentru intelegere.

Cookie-uri

In ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, JPG MEDIA SRL poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor tale.

Spre exemplu, putem folosi cookieuri pentru a te putea identifica si pentru a-ti putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ai exprimat in vizitele tale anterioare. De asemenea, retele terte de publicitate online pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele tale.

Cookieurile sunt fisiere de tip „.txt”, oferite browserului tau de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului tau. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitezi.

Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferi acest lucru, poti reseta browserul tau fie sa te anunte ori de cate ori primesti cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor in totalitate. Trebuie insa sa stii ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ai setat browserul tau sa respinga cookieurile.

Trebuie de asemenea sa retii ca ori de cate ori dezvaluiesti in mod voluntar informatii personale in mediul de comunicare online, ca forumurile online, programul de e-mail, programul de FTP, grupurile de discutii, serviciile de chat, informatia dezvaluita de tine poate fi usor colectata si folosita de persoane neautorizate.

Desi JPG MEDIA SRL face tot posibilul sa protejeze informatia ta personala, JPG MEDIA SRL nu va poate asigura sau garanta securitatea oricarui tip de informatie pe care ni-l transmiti, astfel incat transmiterea informatiei intr-un mediu inadecvat se face pe propriul tau risc.

Trebuie sa intelegi de asemenea ca esti unicul responsabil pentru mentinerea secretului informatiilor (parole, nume de utilizator, etc), legate de conturile pe care le-ai dobandit ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Mai multe detalii despre cookie-uri sunt disponibile pe aceasta pagina.

Ce fel de informatii colectam de la tine?

JPG MEDIA SRL colecteaza informatie de la utilizatorii sai in urmatoarele modalitati : direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc siteurile JPG MEDIA SRL, precum si prin intermediul cookieurilor. Folosim Google Analytics pentru furnizarea informatiilor legate de vizitatorii site-ului nostru (vezi aici cum foloseste Google datele colectate). Poti instala acest add-on de browser gratuit pentru ca statisticile despre comportamentul tau sa nu fie colectate.

Informatie furnizata direct de utilizator:
Atunci cand te abonezi la un serviciu furnizat de JPG MEDIA SRL, te putem intreba care este numele tau, care este adresa ta de e-mail si iti putem cere alte informatii personale. Cu cat vei furniza mai multa informatie in mod voluntar, cu atat mai bine iti putem personaliza informatiile oferite la viitoarea ta vizita.

Informatie din raportul de trafic al serverului:
Atunci cand vizitezi un site web, dezvaluiesti anumite informatii despre tine, ca adresa ta IP, ora vizitei tale, locul de unde ai intrat in siteurile noastre. JPG MEDIA SRL, ca si alti operatori, inregistreaza aceasta informatie.

Cum si cand este folosita informatia

JPG MEDIA SRL foloseste informatia colectata de la tine in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:

– Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie este folosita doar in scopul personalizarii serviciilor oferite tie si a verificarii identitatii tale in vederea executarii eventualelor contracte intre tine si sociatatea noastra in urma folosirii de catre tine a serviciilor de achizitie online dezvoltate de noi.

– Informatia colectata din raportul de trafic al serverului JPG MEDIA SRL: acest tip de informatie ne ajuta sa identificam care sectiuni ale siteurilor noastre sunt sectiuni de interes pentru utilizatori. JPG MEDIA SRL colecteaza de asemenea adresele IP ale utilizatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale si, nu in ultimul rand, in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate.

– Informatia colectata prin intermediul cookieurilor: JPG MEDIA SRL foloseste cookieuri pentru a-ti permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre. Cookieurile (asa cum au fost ele definite mai sus) ne permit sa salvam parolele tale de acces si preferintele tale astfel incat sa nu fii nevoit sa le introduci din nou data viitoare cand ne vizitezi. Important de retinut este ca aceste cookie-uri sunt salvate exclusiv pe sistemul tau de pe care accesezi serviciile noastre.

Cum protejam noi informatia colectata de la tine

Confidentialitatea si protectia informatiilor colecatate de la tine sunt de o importanta vitala pentru noi. JPG MEDIA SRL nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul tau expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.

Accesul tau la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Iti recomandam sa nu dezvalui nimanui aceasta parola. JPG MEDIA SRL nu iti va cere niciodata parola conturilor tale in mesaje sau telefoane nesolicitate. Te sfatuim deci sa nu dezvalui aceasta parola persoanelor care itit cer acest lucru.

Mai mult, daca este posibil, trebuie sa iti amintesti sa dai „log off” / „sign out” din contul tau in Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite de JPG MEDIA SRL, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Te sfatuim de asemenea sa inchizi fereastra browserului in care ai lucrat la sfarsitul navigarii tale in siteurile sau serviciile furnizate de JPG MEDIA SRL.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile tale personale sau la corespondenta ta atunci cand lucrezi intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul Internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a-ti proteja informatia personala, JPG MEDIA SRL nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de tine catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Te avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu tau risc.

In momentul in care noi primim informatiile transmise de tine insa, iti garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

Cine are acces la informatia colectata de la tine

Prin exceptie de la cazurile expuse mai sus, JPG MEDIA SRL nu va dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

In acelasi timp insa, JPG MEDIA SRL poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor JPG MEDIA SRL.

In concluzie, atunci cand accesezi siteurile JPG MEDIA SRL si esti rugat sa ne dezvalui informatii despre tine, vei dezvalui aceste informatii doar siteurilor JPG MEDIA SRL, cu exceptia cazului cand serviciul sau informatia respectiva este oferita in parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare data insa cand un astfel de serviciu este furnizat in parteneriat cu un alt site, vei fi informat asupra acestui lucru. In ideea de a va furniza servicii la standarde cat mai inalte, este necesara partajarea informatiilor tale personale cu siteul sau serviciul copartener.

Daca nu doriti ca aceste date ale tale sa fie partajate, poti proceda in consecinta prin a nu permite transferul datelor prin neutilizarea acelui serviciu specific.

Daca alegi insa sa accepti partajarea datelor, trebuie sa intelegi ca funizorii serviciului in parteneriat pot avea practici separate de confidentialitate si de colectare a datelor. JPG MEDIA SRL nu are nici un fel de control si nu poate garanta asupra tuturor aspectelor juridice pe care le implica folosirea acestor practici independente de confidentialitate.

Cum putem corecta erorile din datele colectate de la tine

Daca iti creezi un cont la unul dintre serviciile noastre, iti putem trimite un e-mail de confirmare prin care sa iti oferim detaliile noului tau cont.

Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ti furnizat-o si va descrie modalitatile prin care poti modifica sau sterge datele contului pe care tocmai l-ai creat. Te sfatuim sa pastrezi acest e-mail de confirmare, mai ales ca acest contine si informatii care iti pot fi utile atunci cand apar probleme in accesarea serviciilor noastre.

Partajarea informatiilor catre terti

Siteurile JPG MEDIA SRL pot folosi serviciile unor companii de advertising pentru stabilirea tintelor publicitare si sustinerea de campanii publicitare si alte mesaje specifice activitatii de marketing. Pentru aceasta, aceste companii pot colecta date anonime prin intermediul cookieurilor. Iti recomandam sa citesti si acordurile de confidentialitate ale retelelor de advertising partenere pentru ca aceste acorduri pot diferi de al noastre.

Iti multumim,
Echipa shopniac.ro

 

COMPANIE
JPG MEDIA SRL
Cod unic de inregistrare: 35623176 din data de: 10.02.2016
Nr. de ordine in registrul comertului: J4/210/10.02.2016
Capital social: 200 lei

Sediul social: Municipiul Moinesti, Strada G-RAL EREMIA GRIGORESCU,
Bloc E2, Scara B, Etaj 2, Ap. 32, Judetul Bacau